Mr Burgerić

Možete naručiti za van | Split

Jeste li za društvenu večer uz američku hranu u našem odličnom restoranu? Odmorite na našoj terasi tijekom ljetnih dana.

Američki restoran na skrovitom mjestu i u romantičnom okruženju

Naša američka kuhinja nudi vam veliki izbor slasnih, svježe pripremljenih obroka. Probajte salata i ukusnu brzu hranu naših prvorazrednih kuhara kreiranu s puno vještine. Uz dobro vino, uz kava, uz sok, uz alkoholna pića, uz voćni kokteli, uz vrući čaj, uz hladno osvježavajuće piće i uz aromatična pivo nudimo vam i pomfrit, morske plodove, roštilj, sir ili burgere. Za pravo iznenađenje brinu se naše voće, naš osvježavajući sladoled i naše božanstvene deserte između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na doručku, na brunchu, na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Imamo besplatni WiFi za jednostavno surfanje na internetu.

Alergije ili poseban način prehrane

Znate li što veganska i vegetarijanska kuhinja ima sve za ponuditi? U to ćete moći uvjeriti i svoje prijatelje! Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Dobro nam došli!

Provjerite naše radno vrijeme pa navratite kod nas. Radujemo se vašoj posjeti! Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo VISA karticu i Mastercard karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Vrlo rado ćemo spremiti vaše obroke za ponijeti. Svakim danom od 12:00 do 22:00 sati tu smo za vas.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Obala Lazareta 3, 21000 Split, Hrvatska

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
12:00 – 22:00
Utorak
12:00 – 22:00
Srijeda
12:00 – 22:00
Četvrtak
12:00 – 22:00
Petak
12:00 – 22:00
Subota
12:00 – 22:00
Nedjelja
12:00 – 22:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue